COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK

COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK

 

DINE PERSONOPLYSNINGER
KISPUS indsamler dine personoplysninger af forskellige årsager:

NYHEDSBREV
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi må registrere din e-mail adresse, så vi kan sende dig nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på mail@kispus.dk, hvorefter din oplysninger elvfølgelig slettes. 

PERSONOPLYSNINGER VED BESTILLING
Når du handler på www.kispus.dk skal vi bruge følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Din e-mailadresse / tlf. bruger vi til at holde dig opdateret omkring din bestilling således, du vil få tilsendt besked med trackingnummer, når din bestilling er sendt afsted med posten.

Der registreres IP adresse for at forhindre svindel.

Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik, når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

PERSONOPLYSNINGER VED BRUG AF HJEMMESIDEN
Når du besøger www.kispus.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg på hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden og din IP-adresse.

Formålet er at optimere din brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud. 

DELING AF DINE PERSONOPLYSNINGER:
Dine persondata deles med eksterne samarbejdspartnere, kun i det omfang der er nødvendigt for at kunne levere dine varer, eller forbedre brugeroplevelsen af vores hjemmeside. 

Alle samarbejdspartnere behandler jeres personoplysninger fortroligt, og iflg. skriftlig aftale om persondatabehandling.

Persondata deles med Pakkelabels.dk, for at kunne oprette forsendelse af dine varer. 

Persondata deles med diverse IT samarbejdspartnere, for at kunne have en online shoppingløsning og bestillingsmodul:

Webshop løsningen Shopify har adgang til dine persondata, for at købet kan gennemføres.

Stripe betalingsløsning.

Mail Chimp

Som registreret hos www.kispus.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kispus via e-mail mail@kispus.dk.