Sådan skaber du personlig indretning i dit hjem

Sådan skaber du personlig indretning i dit hjem

Vi hjælper dig med at skabe personlighed i din boligindretning⭐⭐⭐  

3 lette trin, så er du godt på vej...  

Læs du bare med her... 

 Hos KISPUS designer jeg de fineste stjernehimmel plakater netop til dig, som godt kan lide at have noget helt unikt og personligt hængende på væggen derhjemme. 

Kender du måske ikke det der med, at man nemt får indrettet sig lidt for neutralt? Lidt ideforladt - ja måske endda lidt upersonligt? Måske har du ikke lige fantasien til at finde ud af, hvordan du skal få meget mere DIG ind i boligindretningen derhjemme? 

 Dit hjem det bliver nemlig først rigtig personligt i dét øjeblik, du tilfører det noget, der siger noget om dig, og hvem du er - og det kan du netop få hjælp til her... 

 På en stjernehimmel plakat fra KISPUS får du nemlig et helt præcist og unikt billede af hvordan stjernerne udfoldede sig på himlen netop på et tidspunkt, som har en helt speciel betydning i dit liv.  

 Hvad end din stjernehimmel skal symbolisere kærlighed 💋, bryllup 👰🤵, fødselsdag 🇩🇰, baby 👶 eller noget helt andet, er det en perfekt måde at skabe en virkelig personlig indretning i dit hjem. 

 Alle stjernehimmel plakater specialfremstiller jeg efter hver enkelt kundes individuelle ønsker. Ikke to plakater bliver ens, og hvor fedt er det lige, at kunne hænge noget op derhjemme, som absolut igen andre har magen til? 

 Ved at følge disse 3 lette trin, kan du få din helt egen personlige plakat:

Bestil personlig stjernehimmel plakat

1. Vælg design plakaterne fås i mange forskellige farvekombinationer. Alt fra klassisk sort, hvid og grå nuancer til farverige udgaver som fx blå, grøn og lyserød. Du kan se alle farverne lige HER. Du kan kan også vælge variationer af selve stjernehimlen alt efter om du ønsker den pyntet med fx mælkevejen eller ækvatorgitter.


 2: Indtast tid og sted hvorfra stjernehimlen skal laves ud fra - (vi kan både lave stjernehimmelprint af en dato fra fortiden, men vi kan også fremdatere og forudse hvordan stjernerne kommer til at stå på en dato ud i fremtiden - det er ret smart til fx et kommende bryllup... 


 3: Personliggør med tekst fx citat, navne eller anden personlig hilsen. (få hjælp til en masse gode ideer til hvad du skal skrive på din stjernehimmel plakat HER)

DESIGN DIN HELT EGEN SSTJERNEHIMMEL PLAKATERTJERNEHIMMEL PLAKAT HER

PERSONLIG STJERNEHIMMEL PLAKAT (BLUSH)

Læs næste

Skorpionen stjernetegn plakat (zodiac)

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.